Biológiai Intézet

Állatorvostudományi Egyetem

1077 Budapest, Rottenbiller u. 50.
Postacím: 1400 Budapest Pf. 2
Tel: +36-1-478-4231, mellék: 8750
Fax: +31-1-478-4232 / 8757
térkép

Ez itt a reklám helye!

Az Állatorvostudományi Egyetem bemutatja ...

Kedves Felvételizők!

Az ezen az oldalon található anyagokkal szeretnénk lehetővé tenni, hogy az érdeklődők/leendő diákjaink bepillantást nyerjenek a tanszékünkön folyó Biológus BSc és MSc képzésekbe, hallgatóink mindennapjaiba, illetve volt hallgatóink diplomaszerzés utáni karrierjébe. Az alábbi cikkek, képek és videók elkészítéséért, illetve rendelkezésünkre bocsátásáért köszönet hallgatóinknak. A képzéssel kapcsolatos egyéb, formálisabb jellegű információk a hallgatóknak menüpont alatt érhetők el.

  • Biológus mesterszak (MSc) felvételi - "szakmai és motivációs beszélgetésének" elvárásai

      Ismertesse - szabad előadás formájában, legfeljebb 10 percben - BSc szakdolgozatának lényegét (munkájának célja, fő kérdései, módszerei, eredményei). Előadásához készítsen maximum 10-15 diát tartalmazó prezentációt (ajánlott a .ppt vagy .pdf formátum használata). Kivetítőt biztosítunk. Szívesen vesszük az angol nyelvű prezentációt!

      BSc záróvizsga tételsorunkból (ld. Hallgatóknak/Biológus BSc) válassza ki a BSc szakdolgozati témájának tudományos hátteréhez legközelebb álló egy tételt, és abból készüljön fel egy szakmai beszélgetésre.

      A szakmai és motivációs beszélgetésen maximum 50 pont szerezhető.

Videók, cikkek, riportok, blogok